apr 21, 2010

Napisao Urednik u Zabava, Zanimljivosti | 0 komentara

Pirsing na stomaku ukrasite silikonskim minđušama

Pirsing na stomaku ukrasite silikonskim minđušama

Silkonske minđuše za pirsing na stomaku su veoma popularne, jer ih ima u širokom spektru boja, dizajna, oblika i veličina. Ako biste surfovali po internetu u potrazi za njima, našli biste bukvalno na stotine i stotine potpuno različitih modela. Tu su loptice, perle, trake, kockice, minđuše koje sjaje u mraku, bodljikave loptice i mnoštvo drugih silikon2interesantnih detalja.

Iako mnogi misle da smo ih mi izumeli, silikonske minđuše za stomak bile su veoma popularne u Asteka i Inka. Širom antičkog sveta, Egipćana i među mnogim plemenima, pirsing je bio simbolički prikaz hrabrosti u borbi, duhovna veza sa Bogom, status u društvu.

Pank scena je ta koja je dovela do pirsinga na usnama, silikon3jeziku, obrvama, bradavicama i pupku, a mediji su odigrali veliku ulogu u njegovom propagiranju.

Starije generaciji stalno postavljaju naslednicima, ali i sebi, pitanja zašto baš pirsing na pupku. Postoji nešto zaista senzualno vezano za stomak, minđuša na njemu kao da viče “Pogledaj me!”. S obzrom da je u pitanju erogena zona, za mrvicu je smelije i malo više neuobičajeno od pirsinga na drugim mestima. Žene koje ga imaju kažu da se sa njim silikon4jednostavno osećaju lepe i seksi.

Zašto baš silikonske minđuše?

-Oblik – budući da je veoma fleksibilna supstanca, silikon može biti izrađen u skoro svakom obliku;

-Boja – imate i neograničen izbor boja, jer je takođe pogodan i za farbanje;

-Cena – trendi alternativa za zlato i srebro za koju nije potrebno isprazniti ceo svoj novčanik u želji da lepo izgledate.

Podeli ovaj tekst sa drugima
[blinklist] [del.icio.us] [Digg] [Facebook] [Furl] [Google] [LinkedIn] [Mixx] [MySpace] [OnlyWire] [Reddit] [Shoutwire] [Slashdot] [Spurl] [Squidoo] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter] [Windows Live] [Yahoo!] [Email]

Napišite komentar