феб 22, 2010

Napisao u Izdvajamo, Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Proleće uz upadljiv nakit

Proleće uz upadljiv nakit

Proleće uz upadljiv nakit

Svetske modne kuće pripremaju se da ovog proleća tržište obogate mnoštvom raznolikog i interesantnog nakita koji će biti u skaldu sa svačijim ukusom.

Svaka moderna devojka posle pazarenja najnovije trendi odeće, cipelica i torbe, odlazi, naravno, u potragu za odgovarajućim nakitom, jer ipak je on taj  koji stavlja tačku na i. S toga, veliki svetski dizajneri, uz garderobu, na svojim revijama prikazuju i nakit koji predlažu za predstojeće prolećne dane.

Što veće – to boljeprolece3

Da biste ovo proleće bili “u fazonu” vodite se onom “što veće – to bolje”. Renomirani brendovi koji se bave izradom nakita predlažu ogromne zlatne lančiće i narukvice koje će privući pažnju i lepšeg, ali i jačeg pola. Neki od dizajnera su, čak, među svoje kolekcije uvrstili i velike plastične lančiće, kao i ostale komade nakita napravljene od istog.

Narukvice iznad lakta

Ono što je još interesantno, a što ćete čuti od mnogih koji se razumeju u nakit, jeste da su narukvice koje se nose iznad lakta sve popularnije, tako da će se trud onih vrednih dama koje su i preko zime orno vežbale, konačno isplatiti. prolece2Naročito je lepo nositi ih uz svečanije tunike, naravno, karatkih ili, pak, bez rukava, što svi mi volimo u proleće kada su temperature nešto više.

Za staložene

One koji ipak preferiraju nešto skromnije, dizajneri ipak nisu zanemarili. Naprotiv, tržište je preplavljeno i nakitom izrađenim po njihovom ukusu. Izuzetno su popularni cvetni motivi, priroda smeštena u malene komade poludragog kamenja.

Komentari su zabranjeni.