мај 10, 2010

Napisao u Izdvajamo, Zabava, Zanimljivosti | Коментари су искључени на Rajf – nakit za vašu kosu

Rajf – nakit za vašu kosu

Rajf – nakit za vašu kosu

Rajf je apsolutni must have ove godine! Proizvodi se u svim mogućim materijalima i bojama, a ako ste malo veštiji, možete ga i sami napriviti. Kupite običan, a zatim na njega dodajte kamenčiće, bisere, peruške, šljkoice ili šta vam već drago. Nekada, rajf za kosu imao je ulogu isključivo “sklanjača” kose iz očiju, a danas ga svaka devojke bilo duge bilo kratke kose ima u nekoliko boja.

Rajfovi se mogu kombinovati uz svaku vrstu odeće, bilo da se radi o poslu gde vam zaista između ostalog jeste potrebno da uklonite kosu sa svog lica, bilo da je reč o opuštenoj dnevnoj varijanti pri odlasku u školu ili o večernjem izlasku koji zahteva nešto bogatiji i upečatljiviji rajf.

Za školu ili posao birajte skromnijee varijante. Ne bi bilo kulturno da se na nekom rajf1predavanju ili sastanku pojavite sa ogromnom ružom na glavi. Izgledaćete kao da ste ispali iz neke loše komedije. Jedna sićušna mašnice koja odudara ili se slaže sa bojom vaše kose biće dovoljna.

Ako ne možete da pronađete rajf kakav vam treba (u šta sumnjamo da nećete), ne umete da ga napravite onako kako ste zamislili, mnoge mlade devojke bave se izradom rajfova po narudžbini po veoma povoljnim cenama, a izgledaju i bolje nego fenomenalno.

Komentari su zabranjeni.