јун 26, 2010

Napisao u Aktuelnosti, Izdvajamo | 1 komentar

Bijonse – cipele kao droga

Bijonse – cipele kao droga

Bijonse , zanosna pevačica koja je uvek u skladu sa najnovijim modnim trendovima, nedavno je otkrila da je poput narkomana kada su u pitanju cipele. Bijonse ih ima na stotine, ali priznaje da ne može da se obuzda kada u prodavnici naiđe na dobar par. Bijonse koja nije poznata kao rasipnica u odnusu na svoje koleginice, ipak je spremna da za cipele da brdo novca.

Ne može bez štikli i smatra da je one čine još ženstvenijom i seksipilnijom. Bijonse sve češće posećuje modne revije u nadi da će na njima nahraniti svoju potrebu za što neverovatnijim, neobičnijim i skupljim cipelicama.

Ono što joj se dopadne na reviji, Bijonse fotografiše, a potom pravi odabir. A ako ne može da se odluči između nekoliko pari, kupi ih sve.beyonce2

A kada su novinari upitali Bijonse da li više voli da jede omiljenu čokaladu ili da kupi dobar par cipela, usledio je ekspresni odgovor – cipele!

Mnogi su kritikovali Bijonse zbog vrlo upadljivih ljubičastih cipela koje je nedavno nosila, a koje na štiklama imaju takve detalje da više liče na neki neukusni luster, a ne na cipele. No, Bijonse ne mari, jer ona zna u čemu se najbolje oseća.

  1. pa upravu je..:)