нов 21, 2009

Napisao u Izdvajamo, Nova Godina, Pokloni | 1 komentar

Grudnjak od zlata i dijamanata

Grudnjak od zlata i dijamanata

Onda kada vam ponestane ideja, a želite svojoj dragoj da poklonite nešto lepo, dve stvari koje ih uvek oduševe su nakit i seksepilni donji veš. I dok će se muškarci bez mašte i dubljeg džepa najčešće opredeliti za jedno ili drugo, oni drugi su se setili da umnože zadovoljstvo i svoju najdražu optoče dijamantima.

Zamislite samo da pod novogodišnjom jelkom možete ostaviti dijamantni grudnjak od čak 2 500 karata, kakav se prodaje u jednoj kineskoj robnoj kući. Kažu da su se na takav korak odlučili kako bi privukli pažnju, ali niko se ne bi bunio kada bi se našao kupac za više od milion dolara vredan grudnjak. Dama koja bi dobila takav poklon sigurno ne bi imala ništa protiv.donjives2

Dijamanti, rubini i safiri krase i poklon set donjeg veša s potpisom Victoria’s Secret, od oko 4.5 miliona dolara. Ako vam je palo na pamet kako je cela ta raskoš i onako previše jer svi ti kamenčići sigurno nisu udobni, trebalo bi da znate da se manekenka koja je nosila komplet požalila jedino na žicu koja je držala „push up“ čvrstim. Kada su je izvadili, shvatila je da su dijamanti savršeno „legli“ njenom telu.

Ako vas je sve navedeno zaintrigiralo i već planirate put do Kine ili Amerike, evo i treće, jeftinije opcije: Grudnjak od čistog zlata koji se prodaje po ceni od 58 000 dolara povoljnija je varijanta donjeg rublja.

  1. Dijamanti i grudi, njegova paznja zagarantovana!!!