мар 8, 2010

Napisao u Napravi sam, Za decu, Zabava | 4 komentara

Narukvica – cevčica puna vode, perlica i šljokica

Narukvica – cevčica puna vode, perlica i šljokica

Ovo je prava zabava za decu, ali i nešto malo starije koji vole da spoje lepo i korisno. Šarene vodene narukvice je toliko jednostavno napraviti, da se time mogu pozabaviti i sama deca, ali i vi ako imate nekog klinca ili klincezu koje biste obradovali ovim jedinstvenim poklončićem. Potrebna vam je plastična providna cevčica i nešto perlica i šljokica kojima ćete ispuniti cev.

Nabrojani materijal sigurno već imate u kući, a ako i ne, nema veze, jer ćete ga vrlo lako pronaći i u najobičnijim prodavnicama. Za šarene vodene narukvice potrebne su vam dve cevi različitih širina. U prvu treba da stanu voda i perlice, a u drugu krajevi prve narukvice kako bi se krug zatvorio.vodena2

Tanja cevčica treba da bude duga 20 centimetara. Od deblje skratite 3 centimetra i u krajeve gurnite tanju cev. Potom otvorite jednu stranu narukvice, a prstom zatvorite donji deo cevi. U slobodan otvor sipajte perlice i šljokice onoliko koliko se vama to dopada. Možete je ispuniti skoro celu njima ili staviti tek par komada, kako vam volja. Zatim sipajte vodu u cevčicu, a ako želite da perlice i šljokice plutaju po narukvici, ne sipajte do vrha. Kada ste sipali vodu, zatvorite narukvicu i spremna je za nošenje.

  1. u..pa dobro je….e ovo mi se svidja!!!!!!!!!!!!!!……….

  2. mnogo lepa

  3. al je slatka da xocu da je kurim

  4. andjela says:

    xocu tu narukvicu