окт 5, 2010

Napisao u Izdvajamo, Obuća, Za žene | 2 komentara

Čizmice – naoružajmo se najboljim

Čizmice – naoružajmo se najboljim

Čizmice su, podrazumeva se, nezamisliv deo ne samo kolekcije obuće, već i neocepiv deo srca svake moderne žene. Zar su čizmice nešto čega se ma koja žena na ovom svetu može zasititi!? Iako muškarcima možda deluje zabrinjuvajuće što ne mogu više da prođu kroz kuću od njih, čizmice su ipak nešto bez čega se jednostavno ne može živeti. Šta ćemo, nismo mi krive.

Za jesen kroz koju koračamo i za zimu u koju ćemo još malo ući potrebne su nam dobre,cizmicecupave1 kvalitetne, udobne, lepe, moderne čizmice kako bismo lepo izgledale, ali i kako bismo što je više moguće za prijatelja obišli reumu. Da ne pričamo da je gotovo nemoguće pronaći jedne koje se mogu istovremeno slagati sa svom odećom i adekvatnim za svaku moguću priliku. Pa, eto savršenog izgovora da se kupi po par od svake dole navedene vrste.

ČUPAVE ČIZME fenomenalno greju noge. U njima vam nikada neće biti hladno i odličan su izbor naročito kada je dnevna varijanta u pitanju. Međutim, velika mana je to što one mogu da se nose isključivo kada nema nikakvih padavina, jer ćete u suprotnom moći da ih bacite, jer ni na šta neće ličiti, a i upiće svaku kapljicu zbog čega će vam noge biti toliko mokre da je mala verovatnoća da nećete „pasti“ u krevet bar na nedelju dana.

cizmiceclanakČIZME DO ČLANKA vrlo su popularne kod kratkonogih žena, jer ih za razliku od onih dubokih ne skraćuju vizuelno. Najčešće se nose uz kraće suknje i haljine, iako odlično izgledaju i uz pantalone i farmerke.

UGSICE vode poreklo iz Australije, a one originalne izrađuju se od jagnjeće kože, mada se poslednjih godina prave i od mnogih drugih materijala. Preporučujemo ih kao dnevnu, opuštenu varijantu, a slažu se i uz pantalone, i uz farmerke, i uz suknje, i uz haljine – gomila prednosti u samo jednom (tj. dva komada)! Ako tražite nešto ultraultraultra udobno i toplo, onda definitivno treba da kupite ugsice. Međutim, ako želite da ih nosite tokom zime, onda kupite isključivo kožne, iako vam se možda više dopadaju plišane, vunene ili od prevrnute kože.cizmiceugg

Ono što će visokoj zgodnoj devojci dati još više seksipila definitivno jesu ČIZME DO KOLENA. Ma nema koji muškarac ne uživa kada vidi dugonogu lepoticu u neverovatno kratkoj suknjici i još neverovatnije dubljim čizmama. Samo, ako želite duuuboke, pazite koje će vam dužine biti jakna, tj. kaput. U čizmama do pola butina i kaputu do kolena hoćete privlačiti pažnju, ali možda baš i ne onakvu kavu ste želeli.

  1. gdje mogu kupiti ovakve ugsice

  2. Ugsica ima bukvalno svuda, već ko zna koliko sezona one ne izlaze iz mode! Treba ih tražiti prvenstveno po sportskim radnjama! Želimo ti lak hod u novim čizmicama!