дец 17, 2009

Napisao u Izdvajamo, Prstenje, Za žene | 1 komentar

Savršen verenički prsten

Savršen verenički prsten

Verovatno da svaka, još uvek neudata devojka, razmišlja o tome kakvim bi prstenom volela da je najdraži zaprosi. Ali, ne zavisi samo od njega šta će vam pokloniti. Na indirektan način mu možete staviti do znanja šta želite na svojoj ruci.

Nikako nije poželjno da nosite nakit koji vam se ne dopada, ne odgovara vašem stilu, onda se neće dopadati ni drugima, tj. vi ćete imati takav utisak. S toga, ne prepuštajte tako bitnu stvar slučaju,  nemojte se previše pouzdati u njihov ukus. Amerikanci su na tu temu sproveli istraživanje koje je pokazalo da čak 85% muškaraca nema predstavu o tome  šta želi da kupi i šta njegova draga voli. Sve zavisi od toga šta će im prodavac preporučiti.  Šanse su vrlo male da “poludite” za takvim komadom nakita.

Ipak, budite realne kada su u pitanju finansije vašeg muškarca. Ne treba trošiti previše novca na prsten koji ćete verenickiprsten2možda nositi i kraće od godinu dana. Ako želite da ga nosite ceo život onda bi sigurno trebalo pazariti nešto kvalitetnije.

Verovatno ste se nebrojeno puta zapitali na kojoj ruci treba nositi verenički prsten. U nekim zapadnim zemljama on se nosi na desnoj ruci na domalom prstu. Na taj prst samo se dodatno stavlja venčani prsten. U SAD-u i Velikoj Britaniji, prsten se nosi na levoj ruci na domalom prstu. U Srbiji, prsten se takođe nosi na desnoj ruci na domalom prstu.

  1. Mnoge devojke imaju nedoumicu na kojoj se ruci nosi verenicki prsten.Mene je decko verio pre mesec dana i prsten nosim na desnoj iz razloga sto cuva mesto burmi…