апр 22, 2010

Napisao u Izdvajamo, Zabava, Zanimljivosti | 1 komentar

Fancy minđuše za male pare

Fancy minđuše za male pare

Mali dodatak ženama je dovoljan kako bi istakle ono što žele. Par minđuša učiniće je zvezdom večeri ako izabere one prave. U modi su neobične, šarene, svetlucave, sa printom, od raznoraznih materiala. Budite smeli i izaberite ultra šik minđuše koje će mamiti poglede čitavog proleća i leta, a sa kojima ćete se prvenstveno vi osećati posebno. Finansijska kriza je učinila svoje, ali to ipak ne mora za rezultat da ima praznu kutiju za nakit. Birajte jeftinije komade ili nešto malofunky skuplje u kombinaciji sa jednostavnom odećom. Bitno je da znate da uklopite, a ne da date više novca nego što imate i da zbog toga danima budete u grču.

Šarene fancy minđuše su popularne zbog svoje istovremene jednostavnosti i neobičnog izgleda, a mogu se kombinovati uz najrazličitije odevne kombinacije. Najčešće ih pronalazimo od materijala kao što su plastika, biseri i dijamanti ili njihove kopije. Lako se kombinuju sa običnim majicama koje uz njih poprimaju novi izgled, pa opet, ako se funky3odlučite za košulju, njoj će više pristajati biseri i to oni u jednoj boji.
Devojke naprosto obožavaju alke. One su dostupne u nekoliko veličina, od malih koje su totalno do uha i čak se iz daleka ni ne vidi da su alke, pa sve do onih toliko velikih da vam dohvataju rame. Navikli smo da su ovakve minđuše obićno okrugle, ali ima i onih još interesantnijih oblika kocke, izlomljenih, ovalnih. Mogu biti deblje ili tanje, sadržati više funky4od jednog kruga (ili nekog drugog oblika), zatvorene ili otvorene, a često su dodatno ukrašene i priveskom na sredini.

Printovane minđuše rezervisane su za tinejdžerke, jer su uglavnom šarene ili sa crno-belim printom popularnih pevača, pevačica, imena rok/pop grupa, od plastike i izgledaju totalno luckasto. Uglavnom nisu preterano kvalitetne, ali im ni cena nije visoka. Ovog proleća i leta će svakako opstati, a sledećeg možda i ne budu u modi.

  1. woow mindjuse su extraa!!!