нов 25, 2009

Napisao u Kutije za nakit, Zabava | 2 komentara

Muške kutije za nakit

Muške kutije za nakit

Slabo muškarci razmišljaju o satovima, dugmadima za manžetne, pa čak i svom venčanom prstenu kao o nakitu, ali sve nabrojane stari vredne su čuvanja i posebne zaštite. Kutije za nakt nisu samo za žene.
Kutije za muški nakit ni malo ne podsećaju na ženske, one nisu jarkih boja i ne šljašte. One su jednostavne, sofisticirane i, što je najbitnije, funkcionalne. Najčešće su izrađene od punog drveta i obojene tako da i dalje izgledaju vrlo prirodno.

Ako se vaša supruga konstantno žali na vaš novčanik, ključeve, kreditne kartice, dugmad za manžetne, prstenje i ostale sitnice na koje se redovno sapliće u svim prostorijama, onda vam je kutija neophodna. Obično poseduju nekoliko pregrada dovoljno velikih da sav svoj nakit i sitnice držite na sigurnom. Mogu biti stilizovane kao kasete sa otvorenim i zatvorenim pregradama ili tradicionalne kutije sa poklopcem.muskekutijezanakit2

Odložite prstenje na sigurno

Dakle, ovaj maleni “izum” će sve što vam je svakodnevno potrebno preko noći zadržati na jedom mestu, tako da će vam i ujutru biti lakše da sve odjednom gurnete u džepove, sako, “okitite se”. Dosta je bilo jurnjave po celoj kući. I što je bitno, mnoge imaju poseban prostor za prstenje, gde možete odložiti i svoj venčani, kako vam ne bi ispao tokom tuširanja ili brijanja. Sigurno ne želite da objašnjavate ženi kako i gde je nestao.

Pregrada za dugmad za manžetne

Dugmad za manžetne uglavnom su rezervisna za specijalne prilike i formalne događaje. Ako dozvolite da se premeštaju sa stola na sto, da ih svako pipka, da ispadaju, onda će se oštetiti i biće potpuno beskorisna. Zato je bolje da ih rasporedite u posebnu pregradu u kojoj će biti bezbedne.

Igla za kravatu bez mrlja i ogrebotina

Isto važi i za igle za kravatu. Poenta je da ih lišite bilo kakvih oštećenja, a ako ih imate muskekutijezanakit3dosta, onda vam savetujemo da kupite posebnu kutiju u koju ćete ih sortirati, kako ne biste svaki put gubili vreme da ih pronađete.

Sačuvajte svoj skupoceni sat

Satove muškarci smatraju izrazom ličnog stila, pa gotovo uvek biraju one nešto skuplje. Nemojte rizikovati da oštetite nešto toliko vredno i blizu srca ostavljajući ih na komodu sa koje bi mogli spasti. Najbolji način da ih sačuvate u dobrom stanju jeste da kupite kutiju sa fijokom i koju ćete ih odlagati.

 1. Postovani,
  Mozete li mi reci da li imate za prodaju kutiju za izlaganje prstenova , crnu plisanu ?

  Srdacan pozdrav
  Dragana
  Kotor

 2. Poštovana čitateljko,
  nažalost, ne bavimo se prodajom, što ne znači da će tako i ostati. Razmatramo o otvaranju web shop-a, ali tek kroz, otprilike, godinu dana. To će zasigurno biti mesto na kojem ćete moći da pronađete sve što vam je potrebno kada je u pitanju nakit. Budite strpljivi.